FARUK AKBAŞ'TAN EDREMİT'TE "DİA GÖSTERİSİ"

FARUK AKBAŞ

Uluslararası Fotoğraf Sanatçısı Faruk Akbaş, 4 Mayıs 2012 Cuma günü Edremit'te dia gösterisi ve söyleşisi yapacak





.  Enver DOLGUN                                                   EDREMİT  .


Edremit ilçesinde Uluslararası Fotoğraf Sanatçısı Faruk Akbaş, 4 Mayıs 2012 Cuma günü Edremit'te dia gösterisi ve söyleşisi yapacak.


Edremit ilçesinde Uluslararası Fotoğraf Sanatçısı Faruk Akbaş, Türkiye genelinde çektiği, doğa, kültürel yaşam ve tarihî zenginlikleri içeren fotoğrafları ile 4 Mayıs 2012 Cuma günü saat 16.00 ‘da Edremit Belediyesi Meclis Salonunda dia gösterisi ve söyleşisi yapacak.

Fujifilm / Türkiye sponsorluğunda fotoğraf projeleri gerçekleştiren içinde Afganistan, Çin, Sibirya, Moğolistan, Hindistan ve Nepal'in de olduğu pek çok Asya ve Afrika ülkesine karayolu ile fotoğraf yolculukları ile Türkiye genelinde çektiği, doğa, kültürel yaşam ve tarihî zenginlikleri içeren fotoğrafları Edremit Belediyesi Meclis Salonunda Uluslararası Fotoğraf Sanatçısı Faruk Akbaş tarafından 2 saatlik gösteri ile sunup yapılacak. Sunum tüm halkımıza açık olacağı açıklaması yapıldı.
Hacettepe ve Akdeniz üniversitelerinde öğretim görevlisi olarak çalışan Fotoğraf Sanatçısı Faruk Akbaş, İçerisinde Abdi İpekçi "Dostluk-Barış", İnsan Hakları Derneği, İngiliz Kültür Derneği, TMMOB, Kültür Bakanlığı, National Geographic Türkiye birinciliği olmak üzere çok sayıda ödül yanı sıra Fethiye "Faces and Places" kitabı için İngiltere Kraliçesinden teşekkür mektubu aldı.

Çeşitli fotoğraf ve belgesel film yarışmalarında jüri üyesi olarak görev alan, yerli ve yabancı firmalar için moda, otomotiv, turizm fotoğrafları ve tanıtım filmleri çeken Sanatçı Faruk Akbaş'ın Türkiye Fotoğraf Rehberi (Om Yayınevi), İnsan Anadolu - Zeynep Oral'la birlikte (Om Yayınevi), Fotoğraf Teknik Okumaları. Faruk Akbaş, Emre İkizler (Say Yayınları), Türkmenistan (Polimeks Prestij Yayın), Türkiye'nin En Güzel Yolları (Om Yayınevi) , Türk Fotoğrafçılar Kütüphanesi, Fotoğraf Albümü” (Antartist Yayınları), Fethiye Faces and Places (Say Yayınları), Asya Yollarında (Say Yayınları), Yolculuk (Kamil Koç Yayınları), Fotoğrafta Pratik, Kompozisyon (Say Yayınları), Dijital Dünyada Fotoğraf. Faruk Akbaş, Gökhan Korkmazgil (Say Yayınları), Maçahel (Say Yayınları) ve Anadolu Orkideleri (Say Yayınları) adlı yayınları bulunuyor.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı